Tuesday, March 19, 2013

Glitch, Note, Logo And Countdown

Hai Guys This Is Just A Quick Short Post Saying That I Wont Be Able To Post Tomorrow Because My Dad Is Going As Parent Help To A Camp And My Mum Is Working Late So I'm Going To Stay At My Friend's Part (Good Part Of This) I Wont Be Able To Post (Bad Part Of This) But I'll Make Up For It On Friday (Day After 2Morrow For Me)

So Yeah, Also I Was On Wzw And I Was Taking Pics For My New Logo (Which I'll Show You In A Second) And It Kept Making Me Restart After I Put On 1-4 Items (Depending On How Fast I Was) Weird Right ? I Think It Was Just A Glitch Tho :p

Anyways Here's The Logo Which i Made Cuz I Was Bored And Cuz I Have More Outfits Now And Cuz I Was Searching A Background For Sammi's Logo Contest...And Found This Background And Decided To Use It For Maself Cuz I Thought It Was Epic ;D Sounds Like Tiny (TinySecret) Right ? Yeah She Taught Me Alot C: Roflmao Anyways Here It Is:
Do You Like It ?? I Love It....If You Don't Stuff You Roflmao. Also Ma Bday Is Coming Up So Ima Have A Countdown :D So Here's Today's Countdown:
">
Ok That's All For Now Lovlies!(: Baiii
~Luv Ya xx <3

No comments:

Post a Comment